Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
STANKA TURK S.P., POSLOVNO SVETOVANJE SAPIENTIS,
Sončna pot 4, 6310 Izola, Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43 / GSM: +386(0)31 326 815
E-naslov: stanka.turk@sapientis.si
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p.
Sončna pot 4
6310 Izola
Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43
GSM.: +386(0)31 326 815
E-naslov:
stanka.turk@sapientis.si
13.11.2014
Vedno več gostov bo v obratih javne prehrane zahtevalo informacije vezane na alergene. Zato morajo tudi nosilci gostinske dejavnosti vedeti katere snovi povzročajo alergije ali preobčutljivosti na živila. Da bi zaščitili svoje stranke kot tudi sebe, morajo gostinci:
• prepoznati alergene snovi v živilih,
• jih ustrezno obvladovati v procesu priprave in
• končnim uporabnikom posredovati informacije o prisotnih alergenih v njihovi ponudbi.
Nepravilne informacije lahko povzročijo življenjsko nevarne situacije pri preobčutljivih osebah. V primeru, da se prizadeta oseba odloči za pravni spor, lahko nastopijo visoke finančne posledice za nosilca živilske / gostinske dejavnosti.
S programom GastroAllergen boste na enostaven, strokoven in estetski način posredovali zahtevane informacije vašim gostom.
Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!
Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p., avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani - Spletna postajaIzdelava spletnih strani:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.