Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
STANKA TURK S.P., POSLOVNO SVETOVANJE SAPIENTIS,
Sončna pot 4, 6310 Izola, Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43 / GSM: +386(0)31 326 815
E-naslov: stanka.turk@sapientis.si
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p.
Sončna pot 4
6310 Izola
Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43
GSM.: +386(0)31 326 815
E-naslov:
stanka.turk@sapientis.si
V Sloveniji in EU je sistem HACCP zakonsko predpisan in ga morajo vzpostaviti in vzdrževati vsi, ki delujejo v različnih fazah prehranske verige: pridelava in predelava živil, skladiščenje in distribucija živil, proizvodnja opreme, proizvodnja embalaže za živila, itd.
Sistem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) temelji na predpisih mednarodnega referenčnega dokumenta Codex Alimentarius (CAC/RCP 1-1969:2003).
Zahteve se nanašajo predvsem na ustrezno izvajanje spremljajočih higienskih programov in izvedbo analize tveganja procesa oz. postopka, katere rezultat je določitev kritičnih kontrolnih točk v procesu. Kritične kontrolne točke morajo biti ustrezno nadzorovane in obvladovane.
Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!
Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p., avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani - Spletna postajaIzdelava spletnih strani:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.