Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
STANKA TURK S.P., POSLOVNO SVETOVANJE SAPIENTIS,
Sončna pot 4, 6310 Izola, Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43 / GSM: +386(0)31 326 815
E-naslov: stanka.turk@sapientis.si
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p.
Sončna pot 4
6310 Izola
Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43
GSM.: +386(0)31 326 815
E-naslov:
stanka.turk@sapientis.si
Izvajalci živilske dejavnosti morajo izpolnjevati mnogo specifičnih zahtev. Večina od njih je združenih v standardu ISO 22000:2005, ki temelji na načelih HACCP, dobre proizvodne in higienske prakse.
Cilj standarda je zagotavljanje varnih živil.
Uporaben je v vseh organizacijah, ki delujejo v različnih fazah prehranske verige: pridelava in predelava živil, skladiščenje in distribucija živil, proizvodnja opreme, proizvodnja embalaže za živila, itd. ISO 22000:2005 je delno usklajen tudi z drugimi standardi, ki obravnavajo varnost živil (IFS, BRC, SQF 2000, EuropGAP, idr.).
Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!
Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p., avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani - Spletna postajaIzdelava spletnih strani:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.