Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
STANKA TURK S.P., POSLOVNO SVETOVANJE SAPIENTIS,
Sončna pot 4, 6310 Izola, Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43 / GSM: +386(0)31 326 815
E-naslov: stanka.turk@sapientis.si
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p.
Sončna pot 4
6310 Izola
Slovenija
Tel.: +386(0)5 640 02 43
GSM.: +386(0)31 326 815
E-naslov:
stanka.turk@sapientis.si
Video slo | Video en |
13.12.2014 je pričela veljati Uredba št. 1169/2011 na osnovi katere morate gostinci na ustrezen način posredovati gostom informacijo o alergenih snoveh v vaši ponudbi.
Za vas smo razvili aplikacijo GastroAllergen, ki vam pomaga na preprost način izpolniti to zakonodajno zahtevo.
Program je plačljiv. Za več informacij nas kontaktirajte na gastroallergen@sapientis.si.
Tehnične zahteve:
Regulation (EU) No. 1169/2011 requires mandatory labeling of food allergens in mass caterers (including a vehicle or a fixed or mobile stall), such as restaurants, canteens, schools, hospitals and catering enterprises in which, in the course of a business, food is prepared to be ready for consumption by the final consumer.
Cateres must be aware about the alergens content in the food and beverage offered to the guests. Appropriate information has to be provided.
We have developed an application GastroAllergen, which helps you to easily fulfill this legislative requirement.
Technical requirements:
Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
SAPIENTIS, Stanka Turk s.p., avtorske pravice pridržane
Izdelava spletnih strani - Spletna postajaIzdelava spletnih strani:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.